Una esllavissada obliga a clausurar el Municipal de Llefià

  0
  Cuz1xXrWYAAyBXS.jpg

  16/10/2016 – Diverses pedres de gran magnitud es desprenen de la muntanya i arriben fins a peu de camp.

   

  Hauria pogut convertir-se en un episodi tràgic, però per sort tot va quedar en un ensurt de grans magnituds. Durant la jornada d’ahir, el Municipal de Llefià quedaria clausurat; inhabilitat per la pràctica del futbol. Tots els partits que s’havien de disputar dissabte a la tarda i al llarg del diumenge s’haurien de suspendre. El motiu: una esllavissada.

   

  Ahir al migdia, cap als volts de les 14h, dos equips prebenjamins del Llefià estaven disputant encontres de lliga com a locals. El Prebenjamí ‘C’ va golejar el Martinenc (7-0) i no es veuria afectat per l’incident, tot el contrari que l’equip ‘B’.

   

  Cap a les 13:45h, mentre la Unificació jugava davant el Congrés CE en un dels camps de futbol7 del Municipal, una gran placa de sorra de la muntanya que envolta la instal·lació cauria en picat cap a terra.

   

  Pedres de grans dimensions (algunes d’entre 10 i 25kg segons s’ha apuntat des del club) es precipitarien a la zona posterior de les banquetes, just darrere d’una de les porteries de futbol7 on s’estava jugant.

   

  “Ha estat un ensurt molt gran. Per sort, cap pedra ha tocat a ningú, però ha anat de poc. Les pedres han caigut just al darrere d’una de les porteries de futbol set. El públic i algun nen ha pogut prendre molt mal”, relatava Jordi Souto, entrenador del primer equip del Llefià i director tècnic de l’entitat, a la Xarxa.

   

  L’encontre del Prebenjamí ‘B’ quedaria automàticament suspès, ja que caldria avisar a la Guàrdia Urbana, a Bombers i als tècnics de l’Ajuntament.

   

  Segons revelava el mateix Souto, el club ja havia advertit al Consistori sobre aquesta problemàtica, arribant inclús a entregar un escrit que explicava que la zona de sorra de la muntanya els generava molta desconfiança. En els propers dies, s’espera un comunicat oficial per part de la Unificació Llefià. De moment, el camp ha quedat clausurat.