Pol Bassas domina la Lliga EBA: 36 de valoració!

  0
  40
  CxKllQWWQAAloVf.jpg

  18/12/2016 – El base badaloní (36 de valoració) s’exhibeix en el triomf sumat per la UBSA contra el Bàsquet Muro.

   

  Quan la UBSA agafa velocitat en atac, hi ha pocs equips capaços d’aturar el bloc de Mario Lousame. Abans de l’aturada nadalenca de la Lliga EBA, el conjunt adrianenc es regalaria una nova victòria, la sisena en onze jornades. Per segon cop aquesta temporada, la UBSA aconseguia superar la barrera des 100 punts, gaudint de cinc jugadors amb dobles dígits d’anotació.

   

  Contra el Muro Academy, els triples tornarien a ser el millor aliat pels de sant Adrià. Els vermells acumularien 16 llançaments exteriors (16/34), factor diferencial vers el bloc balear (4/21).

   

  El partit jugat al Ricart destacaria per les anades i vingudes del marcador. Després d’un inici brillant de la UBSA (31-23), l’equip de Lousame entraria en una dinàmica més irregular en defensa (46-48) i malgrat refer-se durant el tercer període es veuria obligat a anar a la pròrroga (90-90).

   

  En el moment de màxima tensió, els adrianencs sí que estarien al nivell defensiu òptim. El parcial del temps extra seria de 12 a 1 a favor dels locals, estadística que asseguraria la victòria per la UBSA.

   

  Sens dubte, el gran líder vermell seria el base Pol Bassas. El jugador badaloní completava abans de marxar de vacances un dels seus millors partits en la Lliga EBA, dominant totes les facetes del joc.

   

  El petit dels Bassas es mostraria letal en atac (29 punts), castigant el cèrcol del Bàsquet Muro amb una sèrie de 6/7 en triples i 11/17 en tirs de camp. A més, l’exterior capturaria 4 rebots, recuperaria 2 pilotes i donaria 8 assistències, més del 50% del total de l’equip (17).

   

  El partit de Pol Bassas el convertiria en el clar mereixedor del MVP, després de sumar un 36 de valoració. A nivell global, el jugador de Badalona està fent uns números notables: 11.4 punts (50% en tirs de camp), 3 rebots, 3.7 assistències i un 15.2 de valoració de mitjana per partit. 

   

  Amb el base exhibint la seva versió més letal, la UBSA se situa sisena al grup C-B de la Lliga EBA (6/5), a l’espera de la resta de resultats de la jornada. El pròxim partit oficial dels de Lousame serà el 14 de gener a la pista del Valls (17:45h).