Ponsarnau”: Quan no hi ha encert, hem de trobar arguments consistents”

  0
  ponsarnau.JPG

  13/10/2012

  El tècnic lleidatà ha fet autocrítica abans del partit contra el Fiatc Joventut: "no he estat prou flexible per adaptar-me al fet que hi ha jugadors que han arribat tard i fora de to".

  L'assignia Manresa no ha començat la temporada com ho acostuma a fer.

  La irregularitat de la pretemporada s'ha traslladat a un inici de lliga en el que encara no ha guanyat.
  Per alguns el Manresa arriba en el moment idoni. D'altres, com Salva Maldonado, no se'n refien.

  Des del club bagenc, el propi Ponsarnau és el primer en fer autocrítica. "Reconec que no he estat prou flexible per adaptar-me al fet que a la pretemporada ens hagin arribat tres jugadors tard i fora de to. Hauria d´haver dotat a l´equip de més recursos per afrontar millor els mals moments, perquè ara mateix no els tenim", explica el de Lleida admetent que "quan hi ha desencert hem de tenir arguments més consistents, que sobretot es basin en el treball defensiu".

  Ponsarnau ha destacat que l'Olímpic "és una plaça difícil" perquè la Penya "és un equip amb molta intel·ligència tàctica, que sap aprofitar molt el talent que té i que sap viure molt bé dins dels partits, buscant la inspiració dels seus jugadors".

  Tot i aquest panorama, el tècnic del Manresa creu en la millora de l'equip a base del treball. "Ja portem una setmana més de treball i estic segur que serem més competitius. Esperem fer un altre pas endavant. De moment ens està costant consolidar el nostre treball a les segones parts, però estem creixent", conclou el tècnic de l´Assignia Manresa.