Pòquer de victòries del Club Rem Badalona a Arenys de Mar

  0
  69
  Club Rem Badalona.jpg

  29/06/2015 – Les categories cadet, veterà i sènior van assolir les victòries en la segona regata de la XIII Lliga Catalana.

  El Club de Rem Badalona ha aconseguit un pòquer de victòries a la segona regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut a les categories cadet femení, veterà femení i sènior masculí i femení, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Picòrdia, a Arenys de Mar.

   

  L'equip cadet femení, després de fer un segon lloc a la cronometrada, va aconseguir imposar-se a la final per davant del Natació Badalona, Móra d'Ebre i Pescadors de Lloret. Amb aquest resultat, les més petites del club, han aconseguit la segona victòria de la lliga i segueixen liderant la classificació.

   

  El veterà femení va aconseguir guanyar la seva primera regata de la temporada. Després de guanyar amb claredat la cronometrada, es va imposar a la final per davant de Cambrils, Natació Badalona i Arenys de Mar. Després de les dues primeres regates, van assolir una segona posició a la general empatant en punts amb Natació Badalona.

   

  D'altra banda, els dos equips sèniors van aconseguir guanyar en les seves respectives categories. Aquest fet no s'havia produït anteriorment en la història del club. Les femenines, després de fer un segon lloc a la cronometrada, van guanyar la final per davant de Mataró, Cambrils i Bétulo. Amb dues regates celebrades, l'equip del club es fa amb un segon lloc a la classificació, un punt per darrere de Mataró, i lluitaran per assolir el liderat. Pel que fa els masculins, també van ser un segon lloc a la cronometrada i es van imposar amb claredat a la final. Amb el liderat assolit després d'aquestes dues regates, i amb un coixí de tres punt sobre el segon classificat, voldran seguir en el mateix bon estat de forma en què es troben en aquest moment.

   

  Després d'assolir uns molts bons resultats en aquesta segona regata de lliga, el Club Rem Badalona espera amb ganes la tercera jornada que se celebrarà el proper 12 de juliol a Roses.