El Centre Cívic La Salut acull el XVI aniversari de l’associació extremenya Zurbarán

  0
  DSCF2429.JPG

  29/06/2015 – Un certamen que va comptar amb les actuacions de diverses entitats culturals, que van interpretar jotes regionals, country i sevillanes, entre altres.

  Dissabte, 27 de juny, la sala d'actes del Centre Cívic La Salut va acollir la celebració del XVI aniversari de l'associació cultural i extremenya Zurbarán de Badalona.

   

  La coral de la mateixa entitat va ser l'encarregada d'obrir i tancar el certamen amb jotes regionals com la 'Virgen de la Guadalupe'. També van pujar per l'escenari els grups de country i sevillanes del Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona, que van ballar cançons com 'Arriba y Abajo' de Coyote Dax i 'Mediterráneo' de Joan Manuel Serrat, i també la coral de l'Agrupació La Pau de Barcelona, interpretant cançons com La Rambla de Badalona.

   

  Unes 200 persones van omplir el Centre Cívic La Salut i l'acte va comptar amb la presència de la regidora de Participació Ciutadana, Fàtima Taleb, i la regidora d'Esports, Maria Gallardo, que es van comprometre a què el Premi Ciutat de Badalona del XIV Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán, que es celebrarà de cara al mes d'octubre i que té un cost d'uns 500 euros, sigui una realitat.