Posen la directa (76-43)

0
    34
    DSC_0358.JPG

20/03/2015 – El júnior del FIATC Joventut asseca l’atac del Sant Cugat a partir del tercer quart i es posa a només un triomf del líder, l’Olost.

Dimecres al vespre, la Penya va recuperar el patit que tenia pendent contra la UE Sant Cugat, corresponent a la setena jornada del campionat. Al conjunt d’Adrià Alonso li costaria agafar el ritme de joc adient, mostrant-se desencertat en atac.

Després d’un primer quart amb pocs punts (18-12), al FIATC Joventut faria un nou pas enrere, permetent que el Sant Cugat somiés amb la victòria. L’actitud poc enèrgica i la manca d’intensitat verd-i-negres tindrien una incidència directa en el marcador del descans (35-35).

Amb tot empatat, el pas pels vestidors acabaria sent renovador per la Penya, ja que l’equip d’Alonso no donaria cap opció als vallesans durant el segon període. El caràcter de Quim Salvans i la lluita de Terrence Bieshaar a la pintura van encetar una etapa de domini absolut del joc que s’allargaria fins al final.

Amb Matt Haarms intimidant en defensa i jugant de fora a dins, el FIATC Joventut es mostraria molt més endollat i no tindria problemes per trencar el duel. En tot el tercer quart, el Sant Cugat només podria anotar quatre punts, els mateixos que a l’últim període.

El parcial del segon temps acabaria sent d’escàndol (41-8), després del toc d’atenció viscut al vestidor. Amb aquest triomf, el júnior verd-i-negre es manté en tercer lloc, exhibint un balanç de vuit victòries i dues derrotes.

El FC Barcelona ocupa el segon esglaó de la taula amb les mateixes xifres que el FIATC Joventut (8/2), mentre que l’Olost és el líder (9/1).

Si la Penya guanya dissabte al JAC Sants (12:30h) estarà matemàticament classificada per la final a quatre de la lliga Júnior Preferent, tot i que encara no tindrà una posició definitiva assignada.