El Replà Produccions explica al Zorrila que ‘Les princeses també es tiren pets’

  0
  el repla.jpg

  21/03/2015 – El Replà Produccions aterra aquest diumenge al Teatre Zorrilla (18h) per explicar a badalonins i badalonines que Les princeses també es tiren pets, una obra a través de la qual volen fer passar una bona estona a grans i petits.

  El Replà Produccions aterra aquest diumenge al Teatre Zorrilla (18h) per explicar a badalonins i badalonines que Les princeses també es tiren pets, una obra a través de la qual volen fer passar una bona estona a grans i petits.

   

  La Reina del Mirall s'assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes, que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges, i ella, per fi, serà la més bella del món.

  Per una d'aquelles casualitats de la vida, que tan sols ocorren en els contes, apareix un príncep blau buscant el camí que porta fins al país de les princeses. Hi ha d'anar per casar-se amb la seva enamorada Blancaneu. La Reina del Mirall farà un tracte amb ell: ella el conduirà al país de les princeses i ell a canvi trobarà el llibre i li entregarà. A partir d'aquest punt comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix (ni falta que fa!).