Preocupació, però cap fred per redreçar la marxa de l’equip

  0
  25587708_10156215371472859_5709100070379051176_o.jpg

  19/01/2018 – Juanan Morales admet estar preocupat per la situació del Divina Joventut, situat en llocs de descens, però creu que això no es pot convertir en pànic o desesperació. Afirma que cal mantenir el cap fred per trobar solucions i no fitxar per fitxar, analitzant amb calma i sense precipitació qualsevol moviment.   

  19/01/2018 – “Estem en posició de descens i evidentment és una situació preocupant, però no es pot convertir ni en una situació de pànic ni de desesperació. Ara és el moment de tenir el cap fred i prendre les decisions que calguin, però argumentades i motivades per raons objectives i no per sentiments de por”. Juanan Morales analitza així el delicat moment que travessa la Penya.

   

  Les quatre derrotes consecutives i, especialment, la mala imatge oferta a Bilbao, han encès els llums d’alarma, però des del club es manté la calma.  No hi ha marge d’error per les estretors econòmiques i cal filar molt prim per lligar uns reforços que sembla clar que arribaran. “No fitxarem per fitxar. Si hi ha algun moviment serà per reforçar l’equip, per aportar coses que ara mateix l’equip no té. Això és feina d’en Jordi Marti i de Diego Ocampo, d’identificar les mancances que hi ha i buscar possibles solucions al mercat. Si trobem allò que ens permeti millorar l’equip, intentarem afrontar-ho”, explica Morales. 

   

  Ocampo parla de dos reforços

  Un missatge expressat també pel mateix entrenador, que per primer cop ha parlat obertament de fitxatges (un 4 és prioritari per tornar Gielo a la posició de 3). “El club m’ha transmès la seva voluntat de reforçar l’equip i tenir dos fitxatges, hem de reforçar-nos però que el jugador que vingui aporti i no canviar per canviar. La pressa no ens ha de fer precipitar; hi ha pressa però no ens podem tornar bojos”, ha dit Diego Ocampo.  

  Sigui com sigui, el que és evident és que el fantasma d’un descens fa basarda i el mateix president verd-i-negre no amaga que “posaria en perill la supervivència de l’entitat”. “És la realitat i no podem fer-nos trampes al solitari. Si al final l’equip no pot mantenir la categoría, que jo penso que no passarà, analitzaríem i veuríem les opcions que tindríem, però ara mateix el nostre pla d’acció és estar a l’ACB l’any vinent”. 
  Aquest diumenge, amb el Múrcia, arriba una altra final, encara que Morales defuig aquest qualificatiu: “No podem entrar en la dinàmica de victòria o desastre. És un partit contra un equip que jugant a causa hauríem d’optar a guanyar-lo i és evident que necessitem victòries, però més enllà d’això serà molt important veure també com està l’equip. Hem d’intentar recuperar la confiança”.