Presència badalonina per 13è any consecutiu al Saló Internacional de Turisme

  0

  22/04/2013 – El Departament de Turisme ha destacat, entre d'altres esdeveniments, la Magna Celebratio, la Fira de Sant Jordi de demà o la Badalona Shopping Night del proper dia 4 de maig.

  Badalona ha participat aquest cap de setmana, per tretzè any consecutiu, al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), considerat l’esdeveniment firal turístic més important de Catalunya, dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

   

  En el mostrador de Badalona s’ha destacat l’oferta de material turístic local propi on han destacat, entre d’altres, la informació sobre la novena edició de la Magna Celebratio, la present exposició del Museu de Badalona El sexe a l’època romana, la Fira de Sant Jordi o la Badalona Shopping Night, que es durà a terme el proper dissabte 4 de maig.

   

  També s’ha aprofitat el marc del Saló del Turisme per presentar la nova publicació Badalona, una ciutat per descobrir, plànol on es subratlla de manera gràfica els recursos turístics imprescindibles per conèixer la ciutat. Aquest plànol inclou en el seu dors una breu descripció en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) dels setze punts clau.

   

  En aquesta edició del Saló, el Departament de Turisme ha posat en pràctica una activitat dirigida al públic familiar titulada ‘Badalona en un flaix’, on tothom ha pogut fer-se una fotografia inserint la seva cara a una de les quatre grans imatges de personatges representatius de Badalona.

   

  També s’ha presentat la nova imatge de la ruta turística audioguiada pel centre històric de la ciutat, que recentment ha incorporat l’idioma rus.