Presentat “Tú al Ramiro y yo a Badalona: 20 años no son nada”

  0
  15
  DSC_0700.jpg

  22/12/2012
  La revista feta per un aficionat de l'Estudiantes i un de la Penya repassa el 20é aniversari de la final four d'Istambul

  L'Olímpic de Badalona, a 24 hores pel derbi entre la Penya i l'Estudiantes, ha estat l'escenari ideal per presentar el segon número de la revista "Tu al Ramiro y yo a Badalona".
  Aquesta publicació anual, feta per un aficionat de l'equip col·legial i un del conjunt verd-i-negre, recull entrevistes i històries que relacionen els dos clubs i el bàsquet a les dues ciutats, i en aquest número en concret, fa memòria 20 anys després de la final four d'Istambul en la que hi van participar els dos equips.

  La idea va sorgir de Santi Escribano, aficionat de l'Estudiantes, i Amanda Castells, seguidora de la Penya que va morir l'any 2009 sense veure la revista acabada. Llavors Escribano i el verd-i-negre Marc Castellví van recollir el projecte i van aconseguir treure el primer número coincidint amb el derbi de la temporada passada.
  "En un lloc en el que no hi volia ser, em va venir al cap la revista", explica Castellví, que remarca que "a més de ser un homenatge, ens ho passem molt bé fent-ho".

  Escribano creu que "el repte era aconseguir continuïtat" d'una publicació que "vol explicar allò en el que s'assemblen aquests dos clubs i també tot allò en que es diferencien".
  Al voltant de la temàtica central de la final four del 92, "Tu al Ramiro y yo a Badalona" inclou entrevistes en exclusiva amb Jordi Villacampa, Rafa Jofresa, Alberto Herreros, Miguel Àngel Martín i Pedro Rodriguez, que va ser clau perquè la Penya guanyés l'última lliga.

  El periodista d'el 9 esportiu i Badalona Comunicació, Xavi Ballesteros, que ha col·laborat amb un article sobre els jugadors formats als dos clubs, ha volgut destacar "l'extraordinària qualitat" que té la revista i els valors dels dos clubs que fan que "aquest projecte només es pugui fer amb aquests dos equips".

  La revista es pot aconseguir al web www.ramiroybadalona.com per 7,5 euros i a la botiga d'esports Jordi Roig.