Cloenda d’any amb la visita del líder

  0
  Nº 132.jpg

  22/12/2012 – L'últim partit del Badalona del 2012 l'enfrontarà al gran protagonista del que va de temporada. L'Olímpic de Xàtiva arriba al Centenari superant en quatre punts al segon i havent guanyat els tres últims partits

  El Badalona tancarà el 2012 amb el bonic repte d'intentar superar al millor equip de la categoria. Aquesta tarda (16.30), el Camp del Centenari veurà un enfrontament aparentment desigual entre un Olímpic de Xàtiva incansablement pletòric, regular i candidat a tot i un Badalona que travessa una època de positivisme moderat, gràcies a la ratxa de cinc partits consecutius sense perdre. Tot i que el moment del líder tampoc és precisament dolent, ja que ha guanyat els seus últims tres compromisos i vuit dels últims deu partits que ha disputat. El conjunt valencià va iniciar la temporada bé i l'ha continuada millor. Basant-se en una gran defensa (és l'equip menys golejat del grup), sap aprofitar les ocasions de què disposa per tancar els partits que juga sense gaire dificultats.

   

  El conjunt valencià va pujar el curs passat a Segona B. Ja en la temporada anterior l'Olímpic va ser un equip competitiu i batallador, que va sorprendre a tothom per la facilitat amb què va adaptar-se a una categoria que no trepitjava des de feia una dècada. Els de Xàtiva van acabar llavors novens, però donant la impressió -efectiva i corroborada amb el temps- que en el futur serien candidats a disputar la zona de play-off. Actualment lideren el grup amb 39 punts, quatre més que Llevant B, L'Hospitalet i Alcoià i sis punts per sobre del cinquè. L'únic precedent entre badalonins i valencians al Camp del Centenari és favorable a l'Olímpic. La temporada passada, l'equip que enguany dirigeix Toni Aparicio va vèncer 1-2 a l'Avinguda de Navarra.

   

  Com acostuma a passar en els darrers partits, Albert Càmara i els seus ajudants comptaran amb un bon grapat de baixes que trastocaran l'onze habitual. A més de la baixa de llarga durada de Samuel Bayón -qui va ser operat de manera satisfactòria durant la setmana- també estaran absents Manolo Bueno, Pelegrí i Bermudo. Álex Sánchez complirà el seu segon partit de sanció, causant que el juvenil Marc Vergara torni a ser el suplent de Marcos.

   

  CAP NEN SENSE JOGUINA

  Les bones costums és millor no abandonar-les. I aquest Nadal, com ja ho porta fent molts, el CF Badalona col·laborarà amb l'Ajuntament de la ciutat en la campanya 'Cap nen sense joguina'. La intenció d'aquesta acció no és altra que la d'aconseguir que tots els nens de la ciutat puguin gaudir d'un regal de reis digne. Tots els assistents al partit d'avui contra l'Olímpic col·laboraran amb l'entrega d'una joguina o amb cinc euros.