Pressupost al gener, sense contracte de neteja, anul·lació de taxes i càmeres

  0

  En una entrevista al Badalona Matí, l’alcalde, Rubén Guijarro, ha fet balanç de ciutat, afirmant que “s’intentarà tenir aprovat aquest mes el pressupost de 2022”. De la mateixa manera, l’alcalde ha comentat que aquest gener s’anul·larà el rebut de les taxes per a les terrasses que es va cobrar l’any passat de forma errònia “i descarada”. “No es pot cobrar un preu públic al 100% quan no s’ha pogut gaudir del servei al 100”, ha comentat Guijarro.

  Sense contracte de neteja

  L’alcalde ha admès que el nou contracte de neteja per Badalona no podrà estar licitat aquest mandat, però que s’invertirà en instal·lar “algun element que pugui ordenar el desbordament dels contenidors”.

  Càmeres de seguretat

  Durant l’entrevista, l’alcalde ha assegurat que les primeres càmeres de videovigilància de Badalona s’instal·laran als carrers del ‘Camí Lila‘ marcats per la Federació de Dones com a punts negres de visibilitat i de risc. A la vegada es farà una millora de l’enllumenat públic.

  Piscina olímpica

  Sobre el projecte etern de piscina olímpica, Guijarro ha dit: “potser no ha de ser la prioritat, però a Badlaona hem de tenir una piscina de 50 metres”.

  Ajuts a autònoms

  Per últim, l’alcalde ha criticat el fet que “govern anterior no va tramitar cap ajut de 750 euros a ningú que ho va demanar”. L’alcalde es referia així a la subvencions per a autònoms i petits empresaris per pal·liar les restriccions d’octubre i novembre de 2020.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí