Primer cas de coronavirus a Badalona

  1
  41

  Aquest dimecres a la nit s’ha confirmat un primer cas de coronavirus a la ciutat. Es tracta d’una noia, de 23 anys, que treballa a Badalona.

  La dona està ingressada en un hospital de Barcelona i en les dues anàlisis realitzades, ha donat positiu en el coronavirus SARS–CoV-2.

  Des del primer moment, el Departament de Salut ha activat el protocol habitual i un total de 17 persones que van tenir contacte amb aquesta noia ja estan en quarantena.

  Salut es desplaçarà al domicili per fer la prova de verificació del coronavirus

  La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que Salut es desplaçarà al domicili de les persones que demanin fer-se la prova de verificació del coronavirus.

  Aquesta és una de les mesures anunciades per la titular de Salut des de la seu central del SEM a l’Hospitalet de Llobregat. També ha anunciat que estan treballant perquè en els propers dies les persones afectades “sense simptomatologia i que estan en estat lleu, que són la majoria, no cal que estiguin ingressades en un centre hospitalari i puguin estar a casa”.

  Des del govern espanyol s’ha fet una crida a la calma: “No hi ha motiu d’alarma.” Espanya, de moment, no ha elevat el nivell d’alerta pel que fa al coronavirus. 

  El Departament de Salut ha confirmat quatre nous casos de coronavirus a Catalunya i s’arriba així als 28 positius en total. La part positiva és que en tots els casos s’ha pogut trobar l’origen del contagi i els afectats es troben en estat lleu.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí