CiU proposa una candidatura unitària al voltant del dret a decidir

  0
  IMG_6814.JPG

  12/09/2014 – Ferran Falcó s'obre a una candidatura transversal amb PSC, ICV-EUiA, ERC i CUP per formar un "projecte sòlid i guanyador" que faci front al PP a Badalona.

  El president de CiU, Ferran Falcó, ha proposat per a les properes municipals a Badalona la configuració d’una llista unitària dels defensors d’una consulta. El líder convergent considera que “sumar ara dóna més solidesa al projecte i és millor que intentar sumar després de les eleccions en uns processos negociadors contaminats per velles formes de fer política que cal deixar enrere”, i recalca a les formacions a qui s’adreça, entre els quals inclou el PSC pel seu suport a la Llei de consultes, que “la proposta neix amb vocació transversal i d’abast ampli, perquè només així serà percebuda com una proposta creïble, fiable i ambiciosa”.

   

  “Per obtenir resultats incontestables, els qui representem un model de democràcia diferent del del PP hem de sumar forces i no dividir-nos”. Tanmateix, assegura que això va més enllà de la posició concreta que es tingui sobre el vot el proper 9 de novembre i convida PSC, ICV-EUA, ERC i les CUP a compartir una reflexió sobre la proposta i asseure’s a parlar-ne. Sobre la possible configuració de la candidatura unitària, Falcó només planteja un element clau: “Que la llista l’encapçali una persona escollida en un procés de primàries obertes a tots els ciutadans de Badalona”.