Primera derrota al centre parroquial; aquest Badalonès no té fre

0
    35
    DSC01991.JPG

El CB Coalci Sant Josep va patir al centre parroquial la primera derrota de la temporada. El Collblanc va ser el primer rival que trobava les pessigolles als badalonins com a local (76-86). L'equip de Sergi Vives acumulava tres jugadors a la infermeria (Pedro Cuesta, Antonio Ruiz i Adrià Meruelo) però el quart inicial va ser badaloní (10-8). En el segon període, els atacs de tots dos equips agafarien el relleu (31-31).

A la represa, el partit va mantenir un ritme trepidant. Gerard Blat i Albert Prior van obrir una petita escletxa però la reacció visitant va arribar i la igualtat seguia en el marcador en arribar al final del tercer quart (54-54). Tot i això, Bernat Álvarez va liderar la victòria del conjunt de L'Hospitalet al darrer temps i provocar la primera derrota del Sant Josep al centre parroquial.

A Copa Catalunya, el Badalonès de Xavi Riera és gran sensació badalonina. Els dimoni van esclafar el Vilanova a La Plana amb una exhibició ofensiva (99-62). 14 triples van confirmar el gran estat de forma dels badalonins, que ja acumulen més de dos mesos sense conèixer la derrota i defensen la segona posició del grup 1. Carbonell va destacar amb 18 punts en un partit amb un protagonisme molt coral. Per la seva part, el Maristes Ademar de Luis Garcia perd pistonada després de caure al Guinardó contra el Martinenc (90-70). El conjunt barceloní és una de les revelacions de la temporada. El matx va arrencar molt igualat, amb un primer temps que deixava el partit molt obert (17-18; 38-36). A la represa, el Martinenc va esmicolar l'Ademar amb un atac molt actiu i letal (31 punts). Els darrers 10 minuts es van convertir en un tràmit.

Finalment, el Círcol Catòlic de Juli Jiménez va patir la derrota més cruel de la jornada. Els badalonins s'enfrontaven al Santfeliuenc a La Plana i van caure per un punt i des de la línia de tir lliure als darrers segons del matx (70-71). Tot i això, els de Jiménez van anar a remolc durant tot el partit (17-23; 30-41; 42-53). Fins al darrer quart no va arribar la reacció local (70-70). Malauradament, la victòria no es va poder aconseguir.

A Primera Catalana, la Minguella no pot recuperar posicions i cau a la sisena posició després de perdre a la pista de l'Arbúcies (71-63). El conjunt de David Martin va patir un primer quart molt negatiu (17-7), que va arrossegar durant els tres períodes posteriors. Al tercer quart, la Minguella va aconseguir capgirar el marcador (25-26) però els locals van recuperar la diferència abans d'arribar als darrers 10 minuts (46-39).

Una categoria per sota, a Segona, el Badalonès B va caure contra el CB Nou Esplgues (79-77). A Tercera, el Natzaret va vèncer l'ABB (68-56), la Minguella B el Círcol B (61-63) i la Cultural va sumar dos punts contra el MIR (70-78). El Maristes B va tancar els triomfs badalonins davant el Coll (68-80). Sant Josep B i UB Llefià van perdre versus Stucom (68-83) i La Mina (90-84), respectivament.