Somriures per menjar: tornen els monòlegs solidaris al Blas Infante

  0
  16114098_1238046319608543_65413319016069683_n.jpg

  24/01/2018 – Torna el certamen 'Lo comido x lo reído', que arriba a la 6a edició, impulsat per la humorista badalonina Pepi Labrador.

  Com cada hivern a principis d'any des de fa més d'un lustre, la setmana vinent arriba al Teatre Blas Infante el festival 'Lo comido x lo reído', els monòlegs solidaris que va començar a organitzar la humorista badalonina Pepi Labrador i que ja s'han convertit en un clàssic de la cultura solidària local.

   

  La 6a edició de l'espectacle tindrà lloc el proper dia 26 de gener, divendres, a partir de les 20.30h. Una funció que congrega a diferents monologuistes reconeguts i que s'allargarà més de dues hores. El mestre de cerimònies tornarà a ser Gabriel Córdoba, que estarà acompanyat de Carlos del Pozo, Gabriel Zubizarreta, Alberto de Momento, Carlitos, David Barragán i la pròpia Pepi Labrador.

   

  El passat any, el festival va recaptar uns 2.300 euros i més d'una tona d'aliments, més que en d'altres ocasions. Unes xifres que l'organització espera igualar, com a mínim. La recaptació d'entrades anirà a parar a mans del Banc d'Aliments de Barcelona, mentre que els productes aconseguits seran distribuïts per l'Associació d'Amics del Gorg Mar.

   

  Pepi Labrador ha intentat les darreres setmanes que l'Ajuntament oferís de forma gratuïta el teatre per poder recaptar més diners. Una petició que fins i tot va arribar a fer al Ple municipal. No obstant, segons explica, ha estat impossible aconseguir-ho, ja que el Consistori ha de cobrar sí o sí el preu públic. En qualsevol cas, el Blas Infante s'omplirà una vegada més amb més de 400 persones per riure i mostrar la seva solidaritat.