Primera victòria pel júnior verd-i-negre (67-51)

0
    27

21/09/2015 – L’equip de Dani Miret fa un petit pas endavant contra el JAC Sants, esperant que la suma de jugadors en el treball diari encara permeti millorar més.

Sense Pedro Nunes, Eric González i Nenad Dimitrijevic, el júnior de la Penya afrontava el segon partit oficial de lliga amb l’objectiu d’oferir un joc més consistent que el mostrat en el debut contra l’Hospi (65-68).

Les baixes dels dos bases van obligar Dani Miret a ‘pescar’ alguns jugadors del cadet. Jon Aldekoa i Arnau Parrado pujarien al júnior per ajudar en tot el possible, fent un bon paper.

Tot i l’aportació d’Aldekoa, Quim Salvans exerciria la funció de director de joc durant bona part del partit, sent el referent de la Penya a l’hora de generar bones situacions ofensives.

El bon inici de la parella interior formada per Alex Galán i Edu Garcia faria possible que el FIATC Joventut dominés el duel des de l’inici (21-12). A diferència del partit del debut, la Penya podria controlar el rebot, ser més agressiva en defensa i gestionar millor els contactes.

Al descans, l’equip de Dani Miret guanyava per vuit punts de diferència (33-25), marge que encara es veuria ampliat a la represa (49-35). En l’últim quart, el JAC aprofitaria algunes errades defensives verd-i-negres per completar el seu millor parcial (67-51).

A nivell estadístic, Alex Galán destacaria amb 16 punts i 12 rebots, mentre que Edu Garcia aconseguiria 12 punts i 7 captures. El júnior de FIATC Joventut guanya el seu primer partit a Preferent (1/1) i ja prepara el desplaçament de dissabte a la pista del Manresa (16:30h).