Pronosticable derrota del Club Tennis Taula davant el líder

  0
  51
  tennis taula badalona.jpg

  25/11/2013 – Interessant partit el jugat passat dissabte a Badalona, entre els tercers i primers classificats, el Torelló que va acabar amb el marcador 1-5.

  Interessant partit el jugat passat dissabte a Badalona, entre els tercers i primers classificats, el Torelló. Els del Club Tennis Taula sabien que les úniques opcions de victòria passaven per no cedir cap punt davant del tercer jugador visitant i arrencar els dos punts a Dot, ja que el base osonenc Jordi Piella, ex-jugador de Superdivisió, no ha perdut cap joc encara aquesta temporada i difícilment perdrà cap partit.

   

  Les esperances badalonines s’esvaïen ja en el primer punt quan Nolis no podia rematar a dot en el quart onze (11-13) i s’escapava el cinquè i definitiu amb un inapel·lable 2 a 11. Acte seguit, Redón no donava cap opció a Font (3-0) i Piella feia el mateix davant Serra (0-3).

   

  En la segona tanda d’enfrontaments, altre vegada Dot aconseguia aniquilar tota aspiració local al derrotar, també per 2 a 3, a Redón en un emocionant partit en el què el badaloní aconseguí remuntar un 0-2, per acabar, igual que Nolis, desinflant-se en el cinquè set (4-11).

   

  Piella tornava a jugar amb el seu rival i s’anotava la seva 14a victòria de la temporada (42-0 en jocs) i donava el partit al seu equip, que segueix líder una jornada més amb 7 victòries i cap derrota amb el marcador final a 1-5, mentre que el Badalona aconsegueix mantenir-se en tercera posició, però ja empatat amb Tona i Ateneu (5-2).