El Prat s’enganxa a la zona alta de la lliga (83 a 91)

30

25/11/2013
    Els potablava van guanyar a Mallorca contra un rival directe per acabar amunt
    Vídeoresum del partit

El Prat va aconseguir esgarrapar un triomf molt valuós de la pista del Palma Air Europa, l'únic equip que fins ara només havia perdut un partit a la competició, i s'enganxa encara més a la part alta de la lliga

Passades 7 jornades, els potablava s'han refet del mal inici i ja són a un triomf del líder, el Fuenlabrada, que de moment ha jugat un partit més.

A Mallorca, els de Carles Duran van dur la iniciativa gairebé durant tot el partit malgrat els intents de l'equip rival.
    La bona sortida del Palma (5 a 0) va ser ràpidament contrarestada per l'encert d'Agustí Sans, que amb 7 punts practicament consecutius va donar els primers avantatges al Prat.
    El filial verd-i-negre va arribar a dominar el marcador per 8 punts en el 1r període, però els punts de Vicens i Blair van ajustar el matx (27 a 25).

Al 2n període, de nou amb un extraordinari Agustí Sans al capdavant, el Prat va estirar la goma per tornar a gaudir de 9 punts de rèdit, però com també havia passat en el període anterior, els locals van jugar millor els últims minuts del quart per arribar al descans amb un 49 a 51

La bona sortida dels de Matíes Cerdà els va tornar a posar per davant, però llavors van aparèixer els aliats de Sans. Abalde i Nikolic van contribuir per retornar el parcial i encarar els 10 últims minuts amb 6 punts d'avantatge (64 a 70).

L'últim quart va recuperar el ritme de l'inici del partit, i a les excel·lents accions de Toni Vicens, el Prat responia amb la parella Abalde-Nikolic, que posava els 11 d'avantatge a falta de 5 minuts (73 a 84).
    Un 6 a 0 local va fer pensar en el pitjor, però una esmaixada de Nikolic a passada de Sans va acabar de rematar als mallorquins.

El Prat tornarà a jugar a fora la propera jornada. Ho farà a la pista del Guadalajara el dissabte a les 18:30