Prop de 700 aspirants a Badalona per ocupar 12 places d’agents de policia

  0
  51
  Selecció GU 2.JPG

  06/09/2017 – Les proves de selecció van començar la passada setmana i finalitzaran el 18 de setembre.

  El passat divendres va començar el procés de selecció per cobrir 12 places vacants d’agent de la Guàrdia Urbana de Badalona, mitjançant sistema d’oposició, en torn lliure. A les instal·lacions del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) s’hi van presentar 678 aspirants.

   

  L’alcaldessa Dolors Sabater ha ressaltat “el compromís amb la transparència d’aquest procés de selecció, dissenyat amb uns criteris absolutament tècnics i professionals”. L’alcaldessa ha valorat molt positivament que “la gran acollida que ha tingut aquesta convocatòria”, que permetrà “aprofundir amb més recursos humans en un model de Guàrdia Urbana basat en la professionalitat i la proximitat a la ciutadania”.

   

  Les proves de selecció han continuat aquesta setmana amb les proves de nivell B2 de coneixement de llengua catalana; aquest 6 de setembre amb les proves físiques, que es faran al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès; el 8 de setembre tindran lloc les proves psicotècniques i el procés finalitzarà el 18 de setembre amb les proves mèdiques. Les 12 persones seleccionades entraran per formar-se a l’Escola de Policia de Catalunya i faran les proves pràctiques a Badalona.