El PSC engega una campanya amb la mirada posada al 2019

  0
  48
  psc mural.jpg

  06/09/2017 – Un vídeo amb Pedro Sánchez, Iceta o Parlon és la primera acció d'aquesta sèrie d'actes.

  Com altres forces a la ciutat, el PSC ha començat el curs polític aquests dies, i ho ha fet de forma contundent amb una campanya que ja parla de les municipals del proper 2019: “L’alternativa ja està en marxa”. La primera acció d'aquesta estratègia ha estat un vídeo que ha començat a circular aquest dilluns a través de xarxes socials i que anima a la ciutadania a l’alternativa que proposa l'agrupació local.

   

  En ell apareixen cares socialistes conegudes com ara el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta; l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, l’eurodiputat socialista Javi López i el Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez.

   

  Volem visualitzar que el PSC de Badalona és l’única alternativa de govern amb un projecte de ciutat clar i definit, i volem continuar amb la suma de veïnes i veïnes al nostre projecte”, afirma el secretari local, Àlex Pastor.

   

  A banda del vídeo, la campanya també compta amb un mural al carrer de la Concòrdia, d'un dels grafiters més reconeguts de la ciutat, on es pot llegir “La alternativa ya está en marcha”.

   

  El PSC celebrarà un acte polític la tarda del proper dissabte 23 de setembre a la pista poliesportiva del carrer de la Ciència de Montigalà, on l'agrupació farà valer la futura escola bressol pactada amb el govern als darrers pressupostos.