Protocol especial per a les portes obertes

  0

  S’apropa l’època de ortes obertes als centres educatius de Badalona i aquesta estarà marcada, enguany, per les mesures de protecció , higiene i seguretat contra la Covid-19. Les escoles i instituts badalonins han adaptat les jornades perquè aquestes compleixin tots els requisits.

  El Col·legi Maristes Champagnat ha habilitat tot un apartat al seu web per tal de sol·licitar una cita prèvia per visitar el centre, el dissabte 20 de febrer. També ofereixen, per altra banda, una visita personalitzada a les instal·lacions per “conèixer el projecte educatiu de forma segura i presencial”. En una franja horària ha decidit l’Escola Arrels-Esperança concentrar les portes obertes, el diumenge 21 de febrer d’11 a 13h. També ofereixen visites concertades amb cita prèvia. L’Escola López Torrejón segueix la mateixa línia: ofereix entrevistes personalitzades per conèixer el centre. Fins i tot l’Escola Mare de Déu de l’Assumpció se suma a les mesures i ens presenta un formulari previ que els pares i mares hauran d’emplenar per visitar les instal·lacions.

  El Col·legi Badalonès, per la seva banda, obrirà les portes de l’edifici d’educació infantil tots els dissabtes de febrer per oferir, prèvia reserva, visites individuals i personalitzades a totes aquelles famílies que vulguin conèixer a fons el projecte educatiu de l’escola per als nens i nenes de P3, P4 i P5. La direcció del col·legi ha descartat fer una jornada de portes obertes per fer visites col·lectives en grups de fins a 10 persones, tal com ha proposat el departament d’Educació. Per aquest motiu, s’ha decidit mantenir el format de visites individuals.

  La pandèmia ha complicat les ja esteses jornades de portes obertes que els centres educatius organitzen periòdicament perquè els pares dels futurs alumnes coneguin millor les instal·lacions, el projecte educatiu, els punts forts de cada centre (els idiomes, l’esport…). En definitiva, l’ambient que es respira en cadascun. Malgrat això, veiem que les escoles s’adapten perfectament a la nova situació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí