Duríssim final del Badalona a Castelló (2-1)

0
    33
    Dura derrota escapulada / Foto: Eloy Molina.

Un gol en l’últim minut del temps afegit ha fet caure el Badalona al camp del cuer. Primera derrota de Juanjo Garcia a la banqueta escapulada i primer partit perdut des del 20 de gener. Magallán ha marcat el 0-1 poc després del primer quart d’hora de joc, però César Díaz ha empatat abans del descans i Jairo ha culminat la remuntada en el 94.

Ha estat un duel molt intens i molt disputat. El Badalona ha pogut aprofitar les urgències del seu rival, més encara quan, poc després del primer quart d’hora de joc, Santi Magallán ha rematat amb el cap a la xarxa una centrada de Robert Simón. Castalia, però, ha empès el seu equip i, a vuit minuts del descans, una jugada individual de César Díaz ha suposat l’empat.

El més just hauria estat que el partit acabés en taules, tenint en compte el que s’ha vist en la segona part, però aquesta vegada la sort ha girat l’esquena al Badalona i Jairo ha aprofitat una pilota morta a dins de l’àrea per clavar un gol que ha fet esclatar l’eufòria en la parròquia castellonenca i ha deixat sense puntuar l’equip de Juanjo Garcia.

Fitxa tècnica:

Castelló: Álvaro Campos; Muguruza, Regalón, Delgado, Satrústegui; Caballero (Pablo Roig, 81′), Gálvez, Ramos; César Díaz, Óscar (Julio Delgado, 74′) i Rubén Díez (Jairo, 74′).

Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Moyano, Valentín; Nana, Marc Carbó; Néstor Albiach, Boniquet (Natalio, 83′), Magallán (Estellés, 73′); Chacopino (Iván Agudo, 61′).

Gols: 0-1, Magallán (16′); 1-1, César Díez (37′); 2-1, Jairo (90+4′).

Àrbitre: Campos Salinas (murcià). TG: Néstor Albiach, Ramos, Regalón i Gálvez.