“Puc aportar molta alegria a l’equip”

  0
  Segura Diari de Badalona.JPG

  En molt poc temps, Juan Antonio Segura ha demostrat que la seva incorporació en el mercat d'hivern ha estat un encert. El jove migcampista, cedit per l'Atlético de Madrid, ha aportat bon futbol, personalitat i, sobretot, un somriure a l'equip de Manolo González.

  – Fa l'efecte que ha entrat amb bon peu en el Badalona…
  – Sí, he arribat en el millor moment. Per la situació en què es trobava l'equip, em sembla que puc aportar moltes coses bones i molta alegria. Em caracteritza la bona relació que mantinc amb tots els companys.
  – A més, ha demostrat que té futbol i caràcter en el camp.
  – Si, bé això també és gràcies als companys i a la confiança que em donen. Em sento molt a gust i sempre surto a jugar content.
  – Què sabia del Badalona, abans d'arribar?
  – Que és un club important, que la temporada passada va lluitar per l'ascens i que aquesta els resultats no estaven acompanyant. Rubén Sánchez, que va jugar amb mi, em va dir que el vestidor estava unit i molt compromès.
  – Esperava ser titular diumenge passat, contra el Peralada?
  – No, em pensava que sortiria a la segona part, com havia passat en els partits anteriors, Em vaig sorprendre en veure'm a l'onze. L'equip estava jugant molt bé i aconseguint resultats bons.
  – El penal el va marcar Néstor i l'hi van fer a Robert, però sense lluitar aquella pilota que vostè va lluitar al córner no hagués passat res…
  – La jugada és un cúmul d'accions encertades que van acabar en el penal. No vaig donar la pilota per perduda, perquè no ho faig en cap moment de partit. L'important és que va acabar en gol.
  – Quan va arribar, va prometre menjar-se l'herba. I està complint. Es veu en l'onze per al partit de diumenge, a Eivissa?
  – He de seguir millorant, dia a dia, en els entrenaments. Depèn de mi, m'ho he de guanyar.
  – Després de tres victòries i un empat, han sortit de baix i encara queden dotze partits. Veu el vestidor amb ambició per lluitar per estar a dalt?
  – D'ambició n'hi ha, però és molt difícil guanyar. La diferència de gols és mínima, ho veiem cada jornada. Però fent les coses com les estem fent i posant la il·lusió que estem posant, podríem mirar cap amunt. En tot cas, no depèn només de nosaltres, hi ha més factors. Cal anar partit a partit.
  – Partit a partit, es veu entrenant amb Simeone la temporada vinent?
  – En el món del futbol tot pot passar. Tant de bo.
  – Pertany a l'Atlético de Madrid, per això treballa. No?
  – Sí, és clar. Haig de seguir lluitant pel que sempre he volgut…