El risc de rebrot a Badalona puja lleugerament

  0

  El risc del rebrot a Badalona han mostrat una lleugera tendència a l’alça, després de diversos dies baixant. Aquest dimecres, l’indicador s’ha situat en els 73 punts, una dada moderada respecte a les xifres que s’havien arribat a assolir en els pitjors moments de la pandèmia. Tenint en compte les darreres estadístiques oficials, el risc de rebrot a Badalona es considera ara moderat.

  D’altra banda, el nombre de pacients ingressats de la ciutat ha baixat, passant de 19 a 18. Pel que fa al procés de vacunació, el nombre de vacunats augmenta molt lentament des de fa setmanes. Ara mateix hi ha 165.191 badalonins i badalonines amb la pauta completa. Un total de 171.250 ciutadans porten la primera dosi de la vacuna.

  La millora de la majoria d’indicadors de la pandèmia ha fet que es relaxin bona part de les restriccions, incloses la fi de les reunions amb un màxim de 10 persones o el tancament total de l’oci nocturn.

  En espais oberts

  Des d’aquest dimecres, la Generalitat de Catalunya ha permès la reobertura de l’oci nocturn. La mesura només habilita a obrir els locals d’espai exterior i només en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada. A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més per desallotjar els clients. Així ho ha aprovat el Procicat. Es fa així un primer pas després de moltes setmanes de tancament, tot i que de moment es deixen els locals interiors per a més endavant. D’altra banda, la restauració podrà també allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí