Punt a punt

0
    53

13/12/2015 – Quart empat consecutiu a casa del Badalona, aquesta vegada amb gols. Els escapulats s'avançen a la primera part, però han d'acabar igualant la remuntada el filial valencianista en el tram final del partit.

Era un duel d'urgències, si el Badalona necessitava una victòria per desmarcar-se dels últims llocs, el València B arribava a Montigalà amb la pressió de veure's en el penúltim lloc de la taula i amb el seu entrenador, Curro Torres, entre l'espassa i la paret. Els de Manolo González van colpejar primer, amb un gol en el minut 13 de Toni Lao, que va jugar més avançat que de costum i que ja havia tungut una bona oportunitat poc abans.

Després del descans, però, es va repetir la història d'una setmana enrera, al camp del Balears, i el Badalona va encaixar dos gols seguits que el van deixar estabornit. Un mal moment que va fer que s'escapés la victòria. Per sort, a manca d'un quart d'hora del final, Joan Grasa, que havia sortit des de la banqueta, va salvar un punt.

Fitxa técnica

Badalona: Marc Vito; Fran Grima, Amantini, Akrong, Rubén; Perona (Eugeni, 65'),  Ibón Gutiérrez; Javi Rodríguez (Joan Grasa, 68'), Toni Lao; Morgado i Manu Balda.

València B: Álex Sánchez, Akapo, Ayala, Diallo, Moreno (Fran Navarro, 60'), Zahibo, Iban, Tropi, Arango (Víctor Ruiz, 76'), Carlos Soler, Fernando Cano (Nacho Vidal, 71').

Gols: 1-0, Toni Lao (13'); 1-1, Arango (63'); 1-2, Carlos Soler (64'); 2-2, Joan Grasa (75').

Àrbitre: Soto Grado César, del col·legi de La Rioja. Va amonestar a Zahibo, Moreno i Tropi, del Mestalla, i a Ibón Gutiérrez, Amantini i Morgado del Badalona.