El Llefià es manté en la lluita i el Lloreda continua caient

0
    22

15/12/2015 – El conjunt de Jordi Souto torna a guanyar després de dues jornades sense fer-ho, derrotant a domicili a la Guineueta (1-3).

En només una setmana de diferència, la part alta de la classificació del grup II de Segona Catalana pot passar d’estar clarament delimitada a obrir-se de nou. En l’última jornada del campionat, la Unificació Llefià sabria aprofitar els empats de l’Europa ‘B’, la Fundació Hermes i el San Juan Atlético per igualar a punts amb el tercer classificat.

Després de dues jornades sense vèncer, els badalonins es tornarien a enganxar a la lluita pel play-off, agreujant la crisi d’una Guineueta que acumula ja cinc partits caient de forma consecutiva.

La Unificació completaria una actuació molt sòlida al Complex Esportiu, avançant-se ràpidament amb un gol de Ramon Fernández (22’) i reaccionant a la perfecció després d’encaixar l’empat des del punt de penal (24’). Els visitants tindrien la força mental suficient per continuar buscant la porteria contrària i Sosa apareixeria quasi al límit del descans per desencallar la situació amb el 1 a 2 (44’).

A la represa, l’entrada al terreny de joc de Toni Casulleras acabaria de lligar el triomf badaloní. L’atacant del Llefià només necessitaria deu minuts per definir una de les seves primeres ocasions i establir el definitiu 1 a 3 (73’).

A dues jornades pel final de la primera volta, el bloc de Jordi Souto continua cinquè (27), empatat amb la Fundació Hermes i l’Europa ‘B’. El segon classificat, el San Juan Atlético, marca el play-off amb 30 punts, mentre que el Premià en té 32.

Càstig massa sever (2-1)

L’altre equip badaloní del grup II de Segona Catalana, el Lloreda, encadenaria el cinquè partit consecutiu sense guanyar, caient al camp de la UD Mataronesa en un desenllaç massa cruel pels vermells.

Des de l’inici, els visitants haurien de remar a contracorrent al Municipal Camí del Mig, ja que la Mataronesa podria posar-se per davant en només set minuts. Una bona passada filtrada per Albert Comas cap a Palanco deixaria tot sol l’atacant maresmenc per establir el 1 a 0 (7’).

Fins al descans, el Lloreda tancaria l’equip roig-i-negre al seu propi camp, però hauria d’esperar fins als darrers deu minuts per empatar mitjançant José Alberto Pérez (80’). Amb els vermells buscant la remuntada, un penal comès sobre Palanco suposaria la sentència badalonina a Mataró (89’).

El Lloreda continua perdent posicions i cau fins a l’onzena plaça de la classificació (17). El bloc badaloní cada vegada té menys marge de maniobra i els equips de sota el comencen a tenir en el punt de mira.

De nou a dalt de tot (4-1)

Al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol recuperaria la primera plaça del campionat aprofitant l’ensopegada del Montsant al camp del Cabrera ‘B’ (2-1). Els verds s’imposarien amb autoritat al Gòtic (4-1) i tornen a liderar la taula amb 32 punts, deu més que l’Águila (23), el qual tallaria una ratxa de tres jornades sense vèncer golejant el Tiana ‘B’ (4-0).

La UE Bufalà (7), per la seva part, baixa fins al penúltim lloc de la classificació després del mal resultat sumat contra el filial del Vilassar de Mar (5-4). Al grup XVI, el Sistrells (18) golejaria el Fort Pienc ‘B’ (8-2) per mantenir el setè lloc, mentre que al grup XVII, el Rayo Badalona Sud encaixaria la quarta desfeta seguida contra l’Hospitalet ‘B’ (0-3).