Punt al final

0
    46
    diari.JPG

19/11/2017 – Dos gols en l'últim quart d'hora permeten empatar al Badalona en la seva visita a l'Ebro. El partit se li havia complicat a l'equip de Manolo González, que perdia 2-0, però Adri Rivas i Álvaro Vega han impedit la derrota.

L'Ebro – Badalona s'ha jugat, en general, segons el guió previst: amb moltes precaucions en els dos bàndols. Els aragonesos s'han avançat poc després dels 20 minuts en una acció en què Adri Cuevas ha sorprès Morales amb una rematada bombada de cap. L'un a zero, però, no reflectia el que estava passant damunt la renovada gespa artificial de La Almozara. Al principi de la segona part el Badalona ha mirat de posar remei al marcador i ha fet una passa endavant. Marcel Serramitja, molt actiu, ha entrat en el lloc de Kilian Durán i els escapulats han posat en problemes la defensa de l'Ebro. Però qui, novament, ha enviat la pilota a la xarxa ha estat l'equip d'Emilio Larraz. Un refús curt de Morales ha estat aprofitat per Mainz per signar el 2-0 i dibuixar el que semblava una nova derrota del Badalona fora de casa.

Però aquest cop el futbol ha fet justícia. Adri Rivas, amb un xut sensacional des de fora de l'àrea que ha entrat ajustat al pal dret de la porteria de Salva, ha fet el 2-1 en el minut 78 i Álvaro Vega, incorporat a l'atac a la recerca d'una rematada miraculosa, ha marcat l'empat en el 90. Punt sensacional del Badalona, per seguir sumant i evolucionant.

Fitxa tècnica

Ebro: Salva, Regino, Ubay, De la Cruz, Tirado, Gerrit, Adri Cuevas, Javi Cabezas, Rubiato (Álex Cruz, 66'), Mainz (Diego Puig, 81') i Borja Martínez (Salinas, 72').

Badalona: Morales; Albarrán, Toni Lao (Adri Rivas, 64'), Álvaro Vega, Parera, Kilian (Marcel Serramitja, 51'); Juanjo Ciércoles (Rubén Sánchez, 72'), Sergio Maestre; Robert Simón, Marc Cosme i Néstor Querol.

Gols: 1-0, Adri Cuevas (20'); 2-0, Mainz (64'); 2-1, Adri Rivas (78'); 2-2, Álvaro Vega (90').

Àrbitre: El valencià Miguel Bosch Domènech. T.G.: Regino, Álex Cruz i Salinas, de l'Ebro, i Álvaro Vega, del Badalona.