Quadis presenta el KIA EV9, nou model 100% elèctric de la marca coreana

  0
  95

  Podeu trobar el nou model al seu concessionari KIA de Badalona, al c/ del Torrent Vallmajor, 62 (Polígon Industrial Els Guixeres)

  Quadis ARmotors, concessionari oficial de KIA, ha presentat el nou KIA EV9, cridat a convertir-se en el vaixell almirall de la gamma d’elèctrics de la marca d’automòbils coreana. Amb més de 500 km d’autonomia, el nou vehicle ja està disponible en qualsevol dels 12 concessionaris de QUADIS ARmotors de Barcelona i Tarragona. Podeu trobar el nou model al seu concessionari KIA de Badalona, situat al c/ del Torrent Vallmajor, 62 (Polígon Industrial Els Guixeres).

  KIA EV9, nou model 100% elèctric de la marca coreana

  El nou SUV elèctric, el més gran de la marca, compta amb un disseny trencador i futurista. La seva enorme capacitat, amb tres files de seients que arriben fins a les set places, fan que aquest model no deixi a ningú indiferent. “El nou KIA EV9 ens permet descobrir un món de possibilitats a través d’un vehicle tot terreny, robust i amb forta presència -assegura Xavier Ferrarons, especialista tecnològic de KIA-; inspirat en la naturalesa i la modernitat, el nou model ofereix una càrrega ultraràpida i senzilla per a recuperar del 10% al 80% de la bateria en 24 minuts, a casa o en una estació pública”.

  El KIA EV9 porta l’eficiència energètica al següent nivell. Una de les prestacions destacades és la tracció total; el vehicle té dos motors elèctrics de 141 kW amb una bateria de 99,8 kWh amb tecnologia de quarta generació de KIA. A més, amb la funció V2L el vehicle pot carregar objectes com a ordinadors portàtils i equips d’acampada amb una potència màxima de 3,68 kW. A futur, la càrrega V2G permetrà fins i tot retornar electricitat a la xarxa energètica.

  TOTA LA INFORMACIÓ DEL VEHICLE A: https://www.kia.com/es/modelos/ev9/descubrelo/

  Un vehicle sostenible i responsable
  El component sostenible del KIA EV9 no està solament en el seu motor elèctric. El disseny i fabricació d’aquest vehicle compta amb uns interiors seleccionats de manera acurada i conscient a través de materials reciclats que redueixen l’impacte mediambiental al mateix temps que ofereixen la màxima comoditat i sumen elegància a l’interior.

  Entre els materials destacats estan els seients de cuir vegà, elegant i tàctil, que substitueixen al genuí en les superfícies dels seients, la qual cosa redueix el tractament de pell d’origen animal i produeix una petjada de carboni inferior; unes catifes fabricades amb xarxes de pesca reciclades que es recuperen dels oceans i es tornen a aprofitar de manera intel·ligent, i uns acabats elaborats amb plàstic reciclat d’ampolles de PET i fibra de llana.

   

  Concessionari KIA de Badalona, al c/ del Torrent Vallmajor, 62 (Polígon Industrial Els Guixeres)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí