Segona part per emmarcar i vida extra a Europa

0
    102

Els joves i Ribas, els grans protagonistes en la victòria contra el Prometey

La Penya ha jugat amb foc i s’ha estat a punt de cremar. Però ha reaccionat a temps. La necessitat de guanyar ha convertit l’ambició amb nerviosisme en els primers compassos de partit, fent que el Prometey se sentís còmode a pista imposant el seu ritme ofensiu i agafant una distància de +15 (19-34). Però quan semblava que tot anava a pitjor, els joves han aparegut en escena per capgirar un partit que semblava sentenciat. Ruzic i Prey han exercit com a líders, fent que la presència de Tomic i Cook fos simbòlica a la segona part. El capità Pau Ribas, ha estat l’artífex de la remuntada amb quatre triples consecutius, posant el 55-49 a l’electrònic; fent creure a l’equip que sí es podia guanyar. El conjunt ucraïnès no s’ha rendit i a base de triples ha empatat el partit, a un minut per acabar, però els dos tirs lliures del jugador de només 17 anys, Ruzic, han estat claus per a la victòria. Prey, amb una esmaixada final, ha posat la cirereta a un partit que dona als verd-i-negres una bala extra per a la segona volta de l’Eurocup.

Destacar que Carles Duran se l’ha jugat amb els dos interiors de 17 i 19 anys a pista en els minuts finals, deixant Ante Tomic, DeShaun Thomas i Tyler Cook a la banqueta. Caldrà veure si serà la tònica dels pròxims partits, o només un simple final.