Quarta desfeta seguida del Seagull contra el Barça B (0-3)

0
    43
    Flash BDN

El Seagull va patir la quarta derrota seguida a l’Estadi davant el Barcelona B (0-3). El conjunt dirigit per Juli Garcia va caure contra el filial blaugrana – rival a qui ja es va enfrontar durant la pretemporada -.

Després de la bona imatge a Saragossa enfront el Zaragoza en la jornada anterior, recuperant l’olfacte golejador, les ‘gavines’ no van poder mantenir el mateix encert de cara a porteria contra un rival a qui li agrada tenir la pilota i la possessió durant tot el partit.

El Seagull va iniciar el matx amb molt bona imatge i valentia. Tot i això, després de superar la mitja hora de joc, i a conseqüència d’un refús, el Barça B es va avançar amb una diana de la capitana María Molina. Arran del primer gol, el filial blaugrana va intentar seguir generant perill però sense pràcticament concretar ocasions.

A la represa, el marcador es va mantenir i només un gol en pròpia porta va sentenciar l’enfrontament al minut 70 de partit.

Ja al temps afegit, Marta Llopis va tancar el partit amb un golàs per l’escaire des de la frontal. Xiulet final i nova derrota d’un Seagull que no aconsegueix aixecar el cap. Aquest cap de setmana, les ‘gavines’ visiten l’Osasuna, camp molt complicat.

El filial enllaça la segona seguida

Per la seva banda, el segon equip de les ‘gavines’ va sumar el segon triomf seguit a Primera Catalana després de superar el Figueres (2-5). Tres punts que confirmen el gran inici de lliga del conjunt de Jesús Delgado i que denoten les evidents intencions de voler mantenir-se aquest curs a prop de les primeres posicions.

La reestructuració de la futura Segona Divisió podria beneficiar el segon classificat amb una plaça d’ascens a Preferent Femenina.

Ara mateix, l’Amateur B blau és quart amb 17 punts – més un partit menys -, i a una distància de 8 punts del Santa Susanna, segon classificat.

D’altra banda, les petitones del Benjamí van guanyar el seu primer partit de lliga davant la PBB La Roca a Montigalà.