El Lloreda comença a fugir del descens; punt injust de la Llefià i empat al derbi Pomar – Young Talent

0
    58
    CF Lloreda

Per tercera jornada consecutiva, el Lloreda ha aconseguit esgarrapar punts. De fet, el conjunt de Fran Cadenas ha sumat els 7 punts d’aquest curs en les tres darreres jornades i s’allunya del descens.

El darrer triomf de l’equip de Cadenas va ser diumenge amb una golejada enfront la Sabadellenca (5-2). Bona feina dels vermells en la seva primera temporada a Segona després del retorn.

Per la seva banda, la Llefià de Jordi Souto va merèixer molt més que un únic punt contra L’Escala (2-2). El conjunt de Llefià va igualar un 0-2. A la represa, la Llefi va generar moltíssimes ocasions Montejo va escurçar diferències i, a tres minuts del final, Porta va igualar l’enfrontament.

Una segona part increïble dels vermellsperò no es va poder culminar la merescuda remuntada. Dissabte, la Llefià visita el camp del Bescanó, líder de Primera Catalana.

A Tercera Catalana, el partit de la jornada es va viure a Pomar, amb el derbi badaloní entre els locals i el Young Talent. Cap dels dos conjunts van aconseguir endur-se’n el gran premi dels punts i ambdós conjunts es van haver de satisfer amb un empat.

Joel va avançar el conjunt de Ricardo Parra al primer tempsperò els de Pomar van capgirar el marcador a la represa amb dianes de Javi i Ivan. Tot i la remuntada, Fontanals va anivellar el derbi al darrer minut.

Les dues victòries balonines aquesta jornada a Tercera les van sumar el Pere Gol a casa davant el Piferrer (3-2) i el Young Talent B a Badalona Sud contra el Santa Eulàlia (3-2).

El segon filial groc va caure a Canyelles (4-0), el Lloreda B va guanyar a la Vall d’Hebron contra la Peña Manigua (1-3). El Pere Gol B va caure a La Salut davant el Parc B (1-2).