Quasi 8.000 persones han votat al procés participatiu per decidir les inversions del mandat

  0
  superdissabte.jpg

  28/11/2016 – Aquest diumenge es va tancar el període de votacions, que finalment ha comptat amb 7.839 persones, més d'un 4% del cens.

  Prop de 8.000 persones han votat en el procés participatiu per decidir com repartir 14 milions del pressupost d'inversions del mandat. Concretament 7.839 persones han dit la seva entre el 14 i el 27 de novembre, més d'un 4% del cens cridat a votar.

   

  A la ciutat hi ha hagut 99 punts de votació ubicats a les seus de diferents entitats i de serveis municipals. Unes 300 persones voluntàries han col·laborat en la campanya. Pel que fa l’Ajuntament, el projecte ha comptat amb el treball desenvolupat i coordinat des de diferents serveis municipals: Servei d'Informàtica i TIC, Participació, Comunicació i Imatge, Oficines Municipals de Districtes, Urbanisme, Hisenda i l’equip de promotors de votació.

   

  Recordem que aquest procés participatiu estava obert a tota la ciutadania major de 16 anys: 8 milions seran per a inversions de la ciutat i 6 milions més per a propostes dels diferents districtes. Badalona és l’única ciutat de l’Estat, assegura el govern local, que posa el 45% del Pressupost d’Inversions a decisió de la ciutadania.

   

  Aquest dimarts al matí es presentaran els resultats de tot aquest procés participatiu.