Quatre minuts finals fatídics a Madrid (3-2)

0
    58
    Marcos Marín

El Seagull va tornar a mostrar la seva cara més amable i més agredolça davant l’Atlètic de Madrid B a la dinovena jornada de la lliga Reto Iberdrola i que se’ns va escapar en els minuts finals del duel (3-2).

Els 90 minuts de matx es van traduir en una derrota com també es van poder haver facturat els tres punts al vol de tornada a Badalona. Perquè fins als minuts finals, les ‘gavines’ van tenir a la mà el triomf però, novament, va ser l’equip rival qui va estar més efectiu de cara a porteria i va aprofitar les ocasions per deixar-nos amb la mel als llavis.

El conjunt matalasser va protagonitzar un gran començament de partit i en el minut 15 de partit va estrenar el marcador, amb una diana de la local Leire. Un 1-0 amb el qual s’arribaria a la mitja part. Un mínim desavantatge que va activar encara més el conjunt d’Ana Junyent a la represa.

Després del pas per vestuaris, Irina Uribe va igualar el partit en el minut 67 i ens va donar ales per créixer i creure en una remuntada que ens donés els tres punts. Però no va ser així i quan una igualada semblava el marcador amb què conclouria la contesa, el filial de l’ Atlético de Madrid va recuperar l’avantatge amb dues dianes pràcticament seguides al 85 ‘i al 87′ que van sentenciar el duel gràcies als gols d’Alexia i Bicho.

Finalment, Alba Gordo va retallar distàncies des del punt de penal però la victòria es va quedar a Alcalá de Henares. Tot i la derrota, les ‘gavines’ es mantenen a la zona tranquil·la de la classificació amb 26 punts.

Aquest pròxim diumenge a les 12h, el Seagull buscarà de nou la victòria davant el Saragossa CFF, rival situat amb cinc punts més que les badalonines.