Quina és la situació esportiva de la UE Costa Brava?

  0
  92
  POTS POSAR PEU AQUÍ

  L’acord entre els propietaris del CF Badalona SAE i la UE Costa Brava SAE ja és una realitat. Després de més de dos mesos de negociacions, la ciutat de Badalona es mantindrà a Segona RFEF. 

  La primera temporada d’aquesta nova vida a la quarta categoria nacional serà sota el paraigües de la Societat Anònima Esportiva de la UE Costa Brava i el nom de CF Badalona Futur SAE. Després de les obligacions mercantils, el CF Badalona serà l’única entitat que tindrà els dos equips, un primer equip a Segona RFEF i un filial a Tercera RFEF. 

  A partir d’aquest moment, la direcció esportiva del CF Badalona esbufega i ja pot començar a fer un pas endavant amb els precontractes amb jugadors que té tancats. Ara bé, quina és la situació esportiva a la UE Costa Brava? Té jugadors de la passada temporada?

  El conjunt gironí va disputar la Primera RFEF durant el curs 2021 – 2022, però va patir el descens de categoria, a Segona RFEF. Aquesta és la situació del primer equip, segons Transfermarkt:

  Baixes: Marcos Pérez (Terrassa), Marc Manchón (Teruel), Julen Monreal (Logroñés), Fran Varela (Alcoyano), Bernat Sanllehy (Palamós), Manel Royo (Almere), Joan Puig (RCD Espanyol B), Aimar Moratalla (Olot), Aleix Roig (Vilassar), Ale Galindo (Murcia), Antonio Romero (B. Linense), Moussa Sidibé (Johor Darul) Álvaro García (Laredo) i Sebas Coris (Olot).

  Es desconeix si és baixa o té acord amb el CF Badalona Futur: Badr El Amrani, Dani Pérez, Bruno Perone, Juan Forlín, Pere Martínez, Joan Campins, Yuhao Zhang, Sergio Gil, Ahmed i Ibuki Nemoto. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí