Quirónsalud tindrà un nou hospital privat al Centre

  0

  El Grup Quirónsalud començarà, d’aquí setmanes, la construcció d’un nou hospital privat a Badalona en un terreny de 14.000 m2, ubicat a l’avinguda Navarra, entre els carrers de Ramón Rubial i de la Seu d’Urgell, molt a prop de l’avinguda del President Companys, un dels carrers amb més afluència del municipi. L’edifici s’ubicarà en una zona en expansió a prop de l’N-II, molt ben comunicada per carretera amb Barcelona i el Maresme.

  El futur centre, que està previst que comenci a funcionar el 2021, comptarà amb 100 llits d’hospitalització i oferirà una àmplia cartera de serveis amb atenció a totes les especialitats i amb unitats multidisciplinàries per oferir una atenció integral i altament resolutiva als pacients.

  El nou hospital, que suposarà una inversió inicial de més de 35 milions d’euros i que donarà feina a unes 300 persones, treballarà en xarxa amb els altres hospitals del Grup a Barcelona, ​​així com amb els centres mèdics Quirónsalud Dígest de Badalona.

  Amb aquesta inversió, el Grup Quirónsalud reforça la seva oferta assistencial a la zona de Badalona i el Maresme, per donar resposta a tots aquells pacients que actualment es desplacen als seus hospitals de Barcelona ja que no disposen d’una alternativa privada en aquesta zona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí