Rajoy fa una crida al vot de la “Catalunya silenciosa” des del barri de Llefià

  0
  IMG_8943.JPG

  21/09/2015 – Més de 3.000 persones van omplir ahir la plaça Trafalgar de Llefià per donar suport al PP i al seu candidat al Parlament i exalcalde, Xavier Garcia Albiol, que va estar acompanyat del president del govern, Mariano Rajoy.

  Més de 3.000 persones van omplir ahir la plaça Trafalgar de Llefià per donar suport al PP i al seu candidat al Parlament i exalcalde, Xavier Garcia Albiol, que va estar acompanyat del president del govern, Mariano Rajoy, en un acte, la botifarrada popular, que ja s’està convertint en un clàssic del partit a Badalona. El líder del govern espanyol va fer una crida al vot el proper 27S per trencar el “silenci”: “Si tu no votes, un altre votarà per tu. Un mandatari no pot deixar tirada a la meitat del seu poble. Que no us enganyin, no són més”, va advertir.

   

  Rajoy considera que Junts Pel Sí proposa un “viatge al passat”, creu que Artur Mas ha “enverinat” la societat catalana i reprova que hagi anat preguntant “casa per casa qui és independentista i qui no”. “La Generalitat ha estat molt efectiva a l’hora de dividir”, va etzibar. En referència a l’àmbit local, el president assegurà que “alguns van quitar-li l’alcaldia a Xavier Garcia Albiol, però no poden treure-li el títol de millor alcalde de Badalona”. Tanmateix, va criticar el PSOE per ajudar al pacte que va impedir a Albiol revalidar el govern local.

   

  També es va referir Albiol a la política badalonina. “Que el PSC expliqui perquè no ha acceptat la voluntat de la majoria i hi ha una alcaldessa independentista a qui ningú ha votat. Han de saber que no marxaré de Badalona. Vaig a defensar al Parlament els interessos de tots els espanyols, però no me n’aniré de la ciutat si tinc la confiança dels veïns”, va destacar. En clau nacional, el presidenciable va criticar Mas per “insultar constantment” als catalans que han vingut d’altres parts d’Espanya i que han ajudat a fer “la Catalunya fort d’avui”. “No permetré que ningú dilueixi la diversitat catalana. El meu pare va venir per guanyar-se la vida, no perquè el portés Franco en un tren”. Albiol va demanar als qui van confiar en ell “fa quatre mesos sense ser del PP que” tornin a confiar-hi. “Ens juguem el futur, posar en risc molts anys de convivència”.