Reacció des de l’orgull

0
    29

16/11/2015.- El Sant Andreu va canviar de xip després d'una primera part molt dolenta per guanyar a Olot. A segona, victòries de LLefià i Joventut Badalona.

La primera part de la visita a Olot va estar marcada pels errors i les precipitacions. Els canvis defensius de les locals van provocar molts dubtes i poc encert del Natzaret.

El marcador al descans era un perillós 55-29. L'escenari però, va canviar a la represa i les badalonines van sortir disposades a canviar la dinàmica del partit.

L'equip va poder córrer gràcies a la millora defensiva i va poder anotar en moltes situacions de superioritat i també va millorar l'encert exterior.

La diferència va anar augmentant fins a trencar el partit amb 20 punts d'avantatge fins el 45-62 final. El proper dissabte reben el Vilassar a les 17.45 a Ausiàs March.

A segona, el Llefià reacciona al moment clau. El partit a Canet va començar amb defenses molt intenses que provocaven errors als dos costats de la pista. El Llefià va agafar la iniciativa però sempre amb rendes molt curtes, 11-9.

Les visitants van augmentar l'agressivitat al darrera i li van donar la volta al marcador al segon quart. Al descans, 17-18.  A la represa va seguir la igualtat. Un parcial de 10-2 al final del tercer quart va donar un petit avantatge a les badalonines, 29-24.

Amb tot per decidir, el Canet va apretar fis a acostar-se a només un punt a 3 minuts del final. La reacció del Llefià va ser un parcial de 9-1 per tancar el partit i sumar un victòria merescuda.

La intensitat en defensa, el 72% en tirs lliures, la omnipresència de Nereida Fuentes i el domini sota cistella de Montse Tajes i Iiria Rodríguez van servir al Llefià per seguir una setmana més a la part alta de la classificació.

El proper dissabte visiten Roses amb la intenció de seguir amb la bona feina.

Victòria del Joventut Badalona Femení contra el Quart. El partit no va començar bé per les verd-i-negres encaixant dues cistelles i dos triples consecutius d'inici. El parcial va ser anecdòtic i a partir d'aquí, 6 jugadores diferents van anotar per donar-li la volta al marcador i acabar el primer quart per davant 22-14.

L'equip tenia confiança en les seves possibilitats i va mantenir la intensiatat en una primera part d'anotació alta. Al descans, 37-30. A la represa, el joc de les visitants es va endurir i el partit es va refredar, 49-44. El poc encert en aquesta segona part va fer que un parcial de 6-9 fos suficient per sumar una nova victòria, 55-53. El proper partit serà un derbi a casa contra la Minguella, dissabte a les 16h.

Una Minguella que no va poder amb les adversitats, però va posar les coses molt difícils al Premià. Finalment les del Maresme es van endur la victòria de Casagemes.

De fet, les blaves van dominar el partit durant 35 minuts, però va ser un partit marcat per les incidències que van afectar la Minguella a l'hora de decidir el partit.

Als minuts clau, l'equip va trobar a faltar a Martos, que amb arritmies i marejos va acabar a l'hospital. La discutida desqualificant a Adriana Miguel va condicionar el joc de la Minguella, igual que l'expulsió de Reverter. A més, Pons es va lesionar.

El Premià va saber aprofitar totes aquestes indicències per endur-se el partit.

El Badalonès va perdre en la seva visita a Calella. Les badalonines van anar tot el partit per davant al marcador, amb avantatges de fins a 13 punt.

Al descans l'avantatge era de dos punts i al final del tercer quart, les locals li van donar la volta al marcador i es van posar per davant. Al final, 2 triples van sentenciar el partit fins el 65-58. El proper diumenge a les 17.30h reben el Blanes.