Bona jornada pels dimonis

0
    30

16/11/2015.- El sènior van sumar la tercera victòria consecutiva i el Badalonès B va guanyar el derbi de Segona contra el Sant Andreu

El sènior va fer una molt bona primera part contra el La Palma i va arribar a guanyar de 20 punts. A la segona, els visitants van reaccionar però els dimonis va saber aturar els intents rivals i van poder mantenir les diferències durant tot el partit.

Va debutar Marc Cuesta, que reforça l'equip després de les lesions d'Armand Solé i Marc Málaga que es sumen a les de Balagué i Edgar. Adrià Cid també s'incorpora a l'equip.

El proper diumenge tenen un partit molt exigent a la pista del líder invicte, el Salou.

L’entrenador Quim Solà no va dirigir el partit des de la banqueta per la sanció de deu partits conseqüència de les protestes després del partit contra el Vedruna. El club ha presentat una apel·lació i espera resposta aquesta setmana.

A segona, el Badalonès B va guanyar el derbi de la jornada a Segona contra el Natzaret. Pels dimonis era un partit complicat, perquè després de guanyar el líder tenien un altre partit exigent contra un Sant Andreu que arribava amb confiança

Det fet, el partit va començar millor pels locals. La bona defensa  va dificultar el joc els dimonis al primer quart i van agafar un primer avantatge, 9-15.

Al segon quart, al contrari. El Natzaret va patir tant en defensa com en atac i un Badalonès més encertat amb 4 triples seguits, li va donar la volta al marcador. Els vermells van ser molt superiors en aquest període i van arribar al descans als 17 punts d'avantatge. Al descans 38-23.

A la represa, de nou intercanvi de papers. El Natzaret va recuperar el nivell defensiu i va poder córrer al contraatac per anar reduir la diferència fins els 6 punts.

A l'últim quart, va seguir la mateixa dinàmica fins que el Sant Andreu es va posar per davant al marcador a falta de 5 minuts. Però en un final igualat, el Badalonès B va tirar d'ofici i de caràcter forçant jugades de 2+1 que li van suposar la victòria, 73-64.

El Sant Andreu juga a casa el proper dissabte a les 19.30h contra el Mollet i el Badalonès B visita Caldes diumenge a la tarda.

Pel que fa als Maristes, van guanyar en la visita al Gramanet. Van controlar la primera part amb petits avantatges. Al descans 19-26.

A la represa, van baixar el ritme en defensa i els locals van aprofitar la mala selecció de tir per posar-se per davant al marcador, 31-28. Poc a poc els Maristes van tornar a agafar el ritme per acabar el parcial per davant, 35-38.

El parcial definitiu va començar igualat però a 6 minuts del final, un parcial de 2-16 deixava el partit decidit, 49-64 i els Maristes una setmana més liderant la classificació. Diumenge a les 19.30 reben el Sant Jordi.

El Llefià va tornar a jugar una pròrroga aquesta setmana però aquesta vegada va sortir creu. Els badalonins van tenir petits avantatges durant tot el partit, però el Neus va empatar a l’últim segon. Al temps extra, els de Santa Coloma van ser millors, 78-69. El proper dissabte reben el Castellar a les 17.45h.