Rècord golejador de la temporada pel Seagull (1-5)

0
    45
    DSC_0719 copia.JPG

12/02/2017 – Les gavines demostren un gran nivell al camp del Levante Las Planas i continuen líders una setmana més.

El Seagull ha tornat de la jornada de descans amb la màxima autoritat possible. Al camp del Levante Las Planas, rival que en la primera volta aconseguiria puntuar a Montigalà (1-1), el bloc de Jordi Ferrón hi podria establir el seu rècord golejador del curs.

Superant les quatre dianes marcades davant l’Espanyol ‘B’ (4-0) i l’Estartit (4-0), les blaves es reafirmaven com a líders de la forma més contundent. El Seagull (45), primer a quatre punts del filial del Barça (41), li posa pressió a un Europa (35) que està jugant en aquests moments.

A Sant Joan Despí, el conjunt badaloní se sabria recuperar d’un gol matiner rebut durant els primers cinc minuts en un contraatac letal traçat pel Levante (1-0). El 1 a 0 no pesaria gaire en la mentalitat de les badalonines, ja que abans del descans l’equip de Ferrón podria reaccionar.

Dos penals comesos sobre Sarita i Yosse i anotats per Ausi i Carol Miranda permetrien a les gavines capgirar el resultat (1-2). Al Levante li farien molt mal els gols del Seagull i ja no es podria recuperar del cop rebut.

Abans de desfilar cap als vestidors, les visitants encara podrien marcar una diana més. En aquest cas seria Carla Morera qui, després de rebre l’assistència de Sarita en una jugada iniciada per Yosse, ampliava les diferències amb el 1 a 3 (1-3).

Malgrat tenir el partit de cara, el descans no faria que el Seagull abaixés la guàrdia. Yosse anotava el quart gol blau aprofitant una bona centrada de Pascu i, tot seguit, la golejadora assistia Carol perquè la migcampista marqués des de fora de l’àrea en una acció on Bea havia lluitat realment bé per conservar l’esfèrica (1-5).

Després d’aconseguir superar el rècord de gols en un sol partit, el Seagull fa un pas més cap a l’objectiu final de repetir les fases d’ascens del curs passat. Resten vuit jornades i l’èxit és una mica més a prop. Endavant gavines.