Reds i Falcons/Senglars, primers rivals dels cadets de Badalona Dracs

  0
  Dracs.jpg

  13/11/2015 – L'equip cadet, entrenat per Ian Escoda i Alfonso Molongua, debutarà aquest diumenge, 15 de novembre, a Terrassa amb motiu de la 14a Copa Catalana.

  En la primera jornada, que es disputarà al camp de Can Boada de Terrassa a partir de les 15:30 hores i a on cada equip jugarà un total de dos partits, els Badalona Dracs debutarà a les 16:30h davants els locals Reds, en un delicat debut davant l'actual campió d'Espanya de la categoria cadet.

   

  A continuació, al voltant de les 17:30h aproximadament, els badalonins jugaran la seva segona trobada davant el nou conjunt format després de l'agrupació de Falcons de Salt i Senglars d'Aro.

   

  L'objectiu dels Dracs en aquesta primera jornada és rodar a un equip nou, on la gran majoria dels seus jugadors són de primer any, així com adquirir l'experiència necessària per tenir la cercada evolució durant tota la temporada en aquesta categoria de formació. El fet de començar davant el campió nacional, ha de ser un al·licient per saber el nivell que es parteix i poder així millorar partit rere partit.

   

  Aconseguir un triomf a la jornada inaugural, mantindria a l'equip amb opcions a la segona jornada (que se celebrarà el 29 de novembre a Santa Cristina d'Aro) d'assolir una de les dues primeres places del seu grup i així ficar-se a la Final Four que se celebrarà el proper 13 de desembre.