Sense temps per aturar-se

  0
  club-basquet-prat-perd-contra-el-palencia.jpg

  13/11/2015 – El CB Prat afronta el tercer partit de lliga de la setmana a la pista del Melilla amb la missió d’oferir una versió molt diferent de la del passat dimecres contra Quesos Cerrato (52-85).

   

  Malgrat haver encadenat quatre derrotes consecutives, el CB Prat no es pot permetre el luxe de perdre força a nivell mental. El vinculat del FIATC Joventut ha de fer net com sigui de la pallissa soferta davant el Palencia i centrar-se en competir a bon nivell contra un altre rival d’entitat: el Melilla.

   

  El conjunt potablava visitarà diumenge el Pavelló Javier Imbroda (19h) per enfrontar-se a una de les plantilles cridades a guanyar el títol. El Melilla, massa irregular en les últimes cistes de la LEB Or, ve d’aconseguir un triomf important a la pista del Peñas Huesca (62-71), resultat que li ha donat oxigen després de dues derrotes seguides.

   

  Amb un balanç de 4/3, el bloc d’Alejandro Alcoba ocupa la setena plaça de la classificació, posició molt allunyada de la que ostenta el CB Prat, actual cuer de la categoria (1/6).

   

  El principal factor que haurà de superar el bloc potablava al Javier Imbroda és l’experiència de la plantilla del Melilla. Jugadors amb passat ACB com Josep Franch (ex CB Prat), Edu Sonseca (ex Penya), Marcos Suka-Umu (ex Valladolid) i Pablo Almazán (ex CAI) formen part del nucli dur del bloc d’Alcoba, tot i que no són els únics.

   

  Jugadors com Edu Gatell, Asier Zengotitabengoa i Eloy Almazán compten amb un currículum espectacular a la LEB Or. Sens dubte, la plantilla del Melilla és de les més completes de la categoria, comptant a més amb joves de projecció com l’aler pivot Brandon Edwards (10.1 de valoració mitjana).

   

  A nivell estadístic, Suka-Umu (13.1 punts, 4 rebots, 50% en T3 i 15.3 de valoració) i Hernández Sonseca (10.7 punts, 5.1 rebots i 11.6 de valoració) són els dos referents del rival del CB Prat.