Reforç en les línies d’autobús davant la vaga de metro dels dilluns

  0
  plataforma.jpg

  24/04/2017 – Al Barcelonès Nord, la B19, B20, B24 i B25 veuran duplicada la seva freqüència de pas.

  Davant els episodis de vaga al servei de metro de Barcelona convocats per a tots els dilluns feiners a partir d'aquest dilluns 24 d’abril, l’AMB reforçarà, des de primera hora del matí de dilluns, el servei de bus metropolità per moure’s per Barcelona i l’àrea metropolitana.

   

  L’AMB reforçarà, especialment, el servei de les línies de bus metropolità del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord que estan més afectades per la vaga de metro i que, en el cas de Badalona, presta Tusgsal (B19, B20, B24 i B25).

   

  Amb aquests reforços s’incidirà, sobretot, en les hores punta (de 7 a 9h i de 16 a 18h), moments en què pot haver-hi més problemes de capacitat als autobusos. En aquests trams horaris, la major part de les línies reforçades duplicaran la seva freqüència de pas, reduint a la meitat l’interval de pas habitual. Tot plegat, amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions, millorar la seguretat i no deixar a les parades viatgers que no poden accedir als autobusos.

   

  L’AMB espera que els reforços ajudin a alleujar la congestió a les principals vies de circulació del territori metropolità per l’ús del transport privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis, i lamenta la situació de conflictivitat i l'alteració del servei de metro.

   

  La informació completa de les xarxes de transport públic de l’AMB pot consultar-se a www.amb.cat/mobilitat i al compte de twitter @AMBmobilitat.