Reformes a la capella de la Masia de Can Miravitges per convertir-la en sala d’audiovisuals

  0
  47
  Panoramica_Badalona_7.jpg

  06/07/2017 – Les obres de restauració surten a licitació i preveuen una inversió d'uns 90.000 euros.

  La seu de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer, la Masia de Can Miravitges, serà reformada els propers mesos. Les obres que es faran aquest estiu a la capella de la Can Miravitges com a sala polivalent i d’audiovisuals tenen com a objectiu adequar aquest espai per poder rebre les visites de grups escolars o de públic que es fan tant des de l’Escola de Natura com del Museu de Badalona.

   

  Les actuacions preveuen la millora de la instal·lació elèctrica, la supressió de les barreres arquitectòniques, la rehabilitació de l’espai interior i dotar-lo de mobiliari i amb equip de so i vídeo. La durada dels treballs és de 3 mesos i tenen un pressupost de 90.000 euros.

   

  Obres a instal·lacions escolars de la ciutat

   

  Durant aquest estiu també es faran obres en diferents equipaments educatius. En aquest sentit cal destacar l’adequació del pati de l’antic Institut B-IX. Els treballs permetran fer una divisió de l’actual pati i pista del recinte, destinant una part del pati a accés a les dependències de l’equip de manteniment d’escoles i la resta a altres usos. Es substituirà una part del mur de tancament del carrer Guifré i es construirà una porta d’accés independent al nou espai lliure. La durada prevista per a les obres és d’un mes i mig. El pressupost és de 34.992,21 euros.

   

  Un altre centre educatiu on es faran obres és l’Escola Antoni Botey. Aprofitant les vacances escolars es farà una reforma integral de la cuina, que possibilitarà distribuir els nous espais de cuina, vestidor, rebost i magatzem. Es renovaran les instal·lacions, paviments i enrajolats i també es canviarà la il·luminació amb leds a la cuina i al menjador. Es renovaran les fusteries de les finestres del menjador i es farà una nova obertura del menjador directeaal pati, en compliment de normativa contra incendis. Les obres tenen una durada prevista de dos mesos i un pressupost de 89.727,00 euros.