Pol Molins ja és entre els vuit millors del món: Espanya U19 es classifica pels quarts de final del Mundial

0
    34

06/07/2017 – La selecció que dirigeix Luis Guil ajudat pel badaloní Salva Camps supera l’Iran gràcies a un brillant darrer quart en defensa.

Espanya continua avançant amb pas ferm cap a la lluita per les medalles. L’objectiu de la selecció U19 és situar-se entre les millors del planeta, fita que no serà gens fàcil d’aconseguir. En un partit que podia semblar de tràmit, els vuitens de final del Mundial d’Egipte, l’Iran obligaria Espanya a remar fins al darrer instant.

El bloc de Luis Guil, tècnic ajudat a la banqueta per l’entrenador badaloní Salva Camps, comptaria amb una bona aportació del verd-i-negre Pol Molins. El base seria el quart jugador amb més minuts de la U19 (27) i tancaria el xoc amb 9 punts (4/6 en tirs), 2 rebots, 3 assistències i un 10 de valoració.

El duel començava posant-se de cara per la selecció espanyola (9-2), conjunt guiat pels 15 punts d’Aleix Font i pel 17 de valoració d’Eric Vila (32-23 al descans).

En la represa, però, un parcial de 0 a 10 tornava a igualar el partit (43-41), obligant Espanya a recuperar la seva millor defensa (48-45) per completar un 22 a 5 en l’últim quart que acabaria certificant el triomf de la selecció (70-50). Si Molins i els seus companys derroten l’Argentina aquest divendres ja seran a les semifinals del Mundial U19.