Remodelació de l’avinguda Alfons XIII: voreres amples, nou paviment i carril bici

  0
  156

  Les obres d’urbanització comprenen un tram d’1,1 quilòmetres des del carrer de Juan Valera fins al carrer del Bogatell amb una inversió de 3,5 milions d’euros 

  Aquesta setmana han començat els treballs previs del projecte de remodelació de l’avinguda d’Alfons XIII, una de les vies més importants i transitades de la ciutat. Les obres de millora de l’espai públic tenen un pressupost estimat de 3,5 milions d’euros i estan promogudes per l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). 

  L’abast dels treballs de reordenació de l’avinguda d’Alfons XIII comprenen el tram de 1.100 metres de longitud entre el carrer del Bogatell (al barri d’Artigues, a tocar del municipi de Sant Adrià de Besòs) i el carrer de Juan Valera al barri de Llefià. Actualment s’estan fent els treballs previs de cales d’inspecció al paviment per a la localització dels diferents serveis. 

  L’actuació contempla una urbanització total de l’avinguda amb l’ampliació i continuïtat de les voreres i la reducció dels carrils de circulació, la renovació total del paviment, un nou enllumenat públic, la renovació de la jardineria i l’arbrat, així com l’actualització de les infraestructures dels serveis existents. L’avinguda d’Alfons XIII resultant serà més amable amb els vianants, amb voreres més amples, increment dels passos de vianants i dels semàfors, i també es potenciarà la circulació de bicicletes amb la creació d’un carril bici bidireccional que millorarà la connexió de la ciutat amb Sant Adrià de Besòs i Barcelona. També el projecte de remodelació inclou millores en les parades d’autobús amb la col·locació de noves marquesines. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí