Remuntada i empat a Olot (3-3)

0
    25

09/11/2014 – Gran remuntada del Badalona a Olot (3-3) i un empat que semblava  gairebé una utopia quan els escapulats perdien per 3-1 al minut 58. Dos gols en 7 minuts de Toni Lao han revifat de forma fulgurant als de Manolo González, que amb aquest empat es mantenen en el grup capdavanter de la classificació. Baixen del quart al sisè lloc, però a només un punt del liderat. La igualtat en aquest grup tercer de la 2a B és total.

El Badalona ha demostrat avui que és capaç d’aixecar-se i reaccionar davant de qualsevol adversitat. Ho ha fet en la primera meitat, quan ha vist com l’Olot s’avançava al minut 17, en una rematada de cap de Germán al segon pal a la sortida d’un córner. El gol ha estat un gerro d’aigua freda pels escapulats, que ja havien tingut un ensurt en el primer minut de joc, amb un xut al pal de Carlos Martínez.  Abraham ha aparegut al rescat, amb una genialitat marca de la casa. Des del vèrtex de l’àrea el davanter canari s’ha inventat un xut estratosfèric per tornar a igualar el matx (1-1).

En la represa ha arribat la polèmica, perquè l’Olot s’ha avançat 3-1 gràcies a dos penals. El primer, molt dubtós, per una càrrega de Lulu sobre Carlos Martínez. I el segon, més clar, per unes mans dins l’àrea d’Amantini. Carlos Martínez els ha transformat tots dos i el matx semblava gairebé sentenciat. Aquest Badalona de Manolo González, però, és incansable. I en un tres i no res (7 minuts) ha empatat amb dues dianes de Toni Lao. La primera rematant una gran jugada per la banda de Manu Balda i la segona amb una rematada de cap impecable.

En el tram final el partit ha embogit, amb els dos equips intentant desfer l’empat, però al final el 3-3 ha estat el resultat definitiu. Un punt que, vist el desenvolupament del matx, té regust a victòria per als de Manolo González. Llàstima de la decisió rigorosa de l’àrbitre en el primer penal i també d'algun error defensiu, però els badalonins continuen sumant. "Estic satisfet per empatar així en un camp difícil com el de l'Olot, però no hem estat gaire ben col·locats en defensa. No pot ser", ha declarat al final del matx el tècnic Manolo González.

FITXA TÈCNICA:

UE Olot (3): Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas, Sergio Maestre, Carlos Martínez, Oscar Sielva (Abel Solé, 68’) Uri, David López i Coro (Xavi Ferrón (87’).

CF Badalona (3): Marcos, Lulú, Oscar Sierra (Bermudo, 61’), Amantini, Fran Grima, Prior (Álvaro Vega, 66’), Carracedo (Fran Bea, 66’), Toni Lao, Manu Balda, Raúl Torres i Abraham.

Gols: 1-0 Germán (17’), 1-1 Abraham (35’); 2-1 Carlos Martínez, de penal (53’), 3-1 Carlos Martínez, de penal (58’), 3-2 Toni Lao (60’) i  3-3 Toni Lao (65’).

Àrbitre: Iván Muñoz Pérez. Targetes grogues a Óscar Sielva i Germán, de l’Olot, i a Prior (que es perdrà el pròxim partit per acumulació de targetes), Sierra i Fran Grima, del Badalona.