Reobert el lateral de la C-31 a Sant Crist després de la seva remodelació

  0
  56
  Abat Escarré II.JPG

  01/02/2018 – Els treballs pretenien endreçar la zona mentre no es desencalli la construcció del lateral.

  El carrer Abat Escarré del barri de Sant Crist s’ha reobert al trànsit aquest dimecres després de les obres fetes entre els carrers Coll i Pujol i Montserrat. Els treballs per millorar els paviments i l’enllumenat, endreçar les zones destinades a estacionament i recuperar per a l’ús públic els solars expropiats de les cantonades del carrer Milà i Fontanals han tingut una durada de dos mesos i un cost de 207.000 euros, aproximadament.

   

  S’han introduït alguns canvis en la circulació respecte a la situació anterior a les obres: el tram entre el carrer Coll i Pujol i el carrer Cuba canvia de sentit, mentre que el carrer Sant Joan de la Creu passa a ser de doble sentit.

   

  Els alumnes de l’Institut La Pineda han pintat un mural a la paret sobre la qual hi ha situada l'autopista, en el tram situat entre el carrer Coll i Pujol i el carrer Cuba.

   

  Aquest projecte forma part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona que preveu la inversió de 18 milions d’euros per desenvolupar projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat.