Correos obre una nova sucursal a Montigalà

  0
  67
  20180130_091040.JPG

  01/02/2018 – Substituirà la que fins ara estava ubicada al centre comercial.

  Aquesta setmana ha entrat en funcionament una nova sucursal de Correos al barri de Montigalà, que substituirà la que fins ara estava ubicada al centre comercial del barri. El nou local ha estat dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat; “un espai modern i amable”, subratlla l'empresa. Les dependències són al carrer Manuel Moreno Mauricio, número 5.

   

  La transformació comporta un canvi substancial del concepte d’establiment, que evoluciona de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, amb la denominació Tu Correos. La principal novetat que s’incorporarà properament és la simplificació de processos i l’eliminació de formularis impresos, afavorint que els usuaris puguin decidir la seva compra o preparar els seus enviaments i tramitar-los mitjançant tauletes tàctils que tindran a la seva disposició.

   

  D’altre banda, l’autoservei també està afavorit mitjançant expositors que posen a l’abast dels usuaris una àmplia gama d’articles ordenats per àrees temàtiques, com embalatges ecològics, paquets pre-pagats, telefonia i accessoris, consumibles de papereria, llibres, jocs i un espai dedicat a la filatèlia i el col·leccionisme.