Reobert l’oci nocturn amb passaport Covid a partir de dijous

  0
  45

  Tots els locals d’oci nocturn de Catalunya en interiors podran reobrir la nit de dijous a divendres, 8 d’octubre. Ho faran amb l’ús del passaport covid. El sector reobrirà amb un aforament de fins al 70%, pista de ball, ús de mascareta mentre no s’estigui consumint i els horaris previs a la Covid.

  Els bars musicals podran obrir fins a les 2:30h (entre setmana) o les 3h (festius i caps de setmana). Les discoteques oferiran servei fins a les 5h (entre setmana) o les 6h (caps de setmana), mentre que les sales de concert podran obrir fins a les 4:30h o les 5h.

  Aquelles persones que no tinguin la pauta completa de vacunació podran accedir als locals d’oci presentant una prova diagnòstica negativa. El test d’antigen o PCR s’hauria de fer en algun centre o farmàcia homologats per garantir que el resultat negatiu queda registrat a La Meva Salut, de manera que es pugui generar el certificat corresponent amb codi QR per descarregar i mostrar a l’entrada dels locals. De moment, des del sector de l’oci nocturn s’espera l’aprovació de les noves mesures d’obertura per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí